Uutinen

GS1:n standardit tukemassa COVID-19-rokotuksia

COVID-19 rokotus
Deloitte on julkaissut raportin, jossa tuetaan GS1-standardien nopeaa käyttöönottoa ja viivakoodien hyödyntämistä varmistamaan COVID-19-rokotusten turvallisuuden ja luottamuksen maailmanlaajuisesti.

GS1-standardit tuovat avoimuutta ja auttavat vähentämään COVID-rokotuksiin liittyviä riskejä. GS1-standardien mukaisten viivakoodien avulla tuotteet ja lääkkeet voidaan tunnistaa yksilöllisesti ja turvallisesti aina tuotekehityksestä potilaalle antamiseen asti. 

Deloitten tuoreessa tutkimuksessa "Securing Trust in the Global COVID-19 Supply Chain" todetaan, että teollisuuden yhteistyön ja avoimen viestinnän lisäksi "GS1-standardien omaksuminen lisää luottamusta toimitusketjun kaikilla tasoilla - luottamusta, joka lopulta ulottuu potilaisiin asti.

Deloitten julkaisussa korostetaan yhteisten standardien tarvetta koko terveydenhuollon toimitusketjussa, kun maailma valmistautuu historian suurimpaan rokotuskampanjaan.

GS1 Healthcare Executive Dialogue 28.1.2021 -tilaisuus 

Tervetuloa myös seuraamaan keskustelua siitä, kuinka globaalit standardit voivat edistää COVID-19-rokotteiden tehokasta jakamista ja hallinnointia maailmanlaajuisesti. 

Tästä linkistä pääset GS1:n COVID-19-sivuille, mistä löydät lisää tietoa GS1:n roolista COVID-19:n maailmanlaajuisessa rokotushankkeessa ja ilmoittaumislinkin 28.1.2021 järjestettävään tilaisuuteen.