Blogi

GS1 Rekisterin tiedot kaikille näkyviksi. Tarkista tiedot nyt!

gs1 kuva
Loppukevään aikana julkaisemme verkkosivuillamme helppokäyttöisen työkalun, jolla kuka tahansa voi GTIN-koodin syöttämällä katsoa siihen liitettyjä tietoja. Nyt kannattaa tarkistaa Rekisterin syötettyjen tuotetietojen oikeellisuus.

GS1 Rekisteri on asiakasyritystemme käyttöön tarkoitettu palvelu tuotteet yksilöivien GTIN-koodien ja viivakoodien helppoon muodostamiseen ja koodien hallintaan. Rekisterin käyttö on nyt mahdollista kaikille asiakkaillemme. Käyttäjinä on tällä hetkellä yli 3700 yritystä ja palveluun on tallennettu jo yli 800 000 tuotteen tiedot. Rekisteri on veloituksetta käytettävissä kaikille asiakkaillemme.

TUOTTEET NÄKYVIIN KAIKILLE JA KAIKKIALLA

GS1 Rekisteri mahdollistaa paitsi koodien helpon hallinnan, myös tuotetietojen tarkastelun: mikä tuote on kyseessä ja kenelle se kuuluu. Loppukevään aikana julkaisemme verkkosivuillamme helppokäyttöisen työkalun, jolla kuka tahansa voi GTIN-koodin syöttämällä katsoa siihen liitettyjä tietoja. Mikäli et ole vielä aloittanut GS1 Rekisterin käyttöä, tee se nyt. Tallentamalla yrityksesi GTIN-koodit ja keskeiset tuotetiedot Rekisteriin varmistat tuotteiden näkyvyyden mm. kuluttajille. Lisätietoja käytön aloitukseen saat tämän viestin lopussa.

Jos olet jo tallentanut tuotteet Rekisteriin, on hyvä tarkistaa tiedot ja päivittää niitä tarvittaessa.

  1. Onhan Brändinä tuotteen brändi tai tuotemerkki? Esim. Hartwall
     
  2. Onhan tuotenimi varmasti yksilöllinen ja selkokielinen? Täysin samaa tuotenimeä ei saa laittaa kahdelle tai useammalle tuotteelle. Tuotenimestä tulee käydä ilmi, mistä tuotteesta on kysymys, eikä se voi olla esimerkiksi pelkkä tavarantoimittajan koodi.
     
  3. Onhan tuotteiden tilat oikeat? Kaikki myynnissä olevat tuotteet aktiivisina ja lopetetut passiivisina. Luonnoksina tuotteet ovat vain hetkellisesti, kun koodi on jo valittu mutta tuotteen valmistus ja myynti ei ole vielä alkanut.
hillopurkki rekisteri

 

ONKO KÄYTTÖÖNOTTO VIELÄ KESKEN?

Mikäli et ole vielä aktivoinut käyttäjätunnustasi, voit tehdä sen aloittamalla Rekisterin kirjautumissivun linkistä ”Unohtuiko salasana”.Rekisterin kirjautumissivulle tästä.

Ohjeita Rekisterin käyttöönottoon löydät täältä. 

Katso youTubessa oleva pikaohje tuotteen tallennuksesta Rekisteriin, kesto 4min