Ohje

GS1 Synkka – Osioiden esittely tiedon tallentajalle

Tiedon tallentajalle GS1 Synkan käyttöliittymässä on seitsemän osiota. GS1 Synkan käyttöliittymän käyttöön suositellaan tietokoneen Chrome-, Safari- ja Firefox-selaimia. Mobiilikäyttöä ei toistaiseksi tueta.

GS1 Synkan osiot

 

Tuotteet

Tuotteet-osiosta löydät kaikki GS1 Synkkaan tallentamasi tuotteet.

 

Sanomat

Sanomat-osiossa voit tarkastella GS1 Synkasta kauppakumppanillesi välitettyjä tuotetietosanomia. Tuotetietoa tavarantoimittajilta vastaanottajille välitetään tuotetietosanomien avulla. GS1 Synkan tuotetietosanoma on XML-muotoinen.

 

Tehtävät

Tehtävät-osiosta näet suorittamasi toiminnot ja niiden tilan. Toimintoja ovat esimerkiksi massajulkaisut ja tuotetietojen vienti Excel-tiedostoon.

 

Kyselyt

Kyselyt-osiosta näet yrityksellesi luodut kyselyt. GS1 Synkka lähettää tuotetietojesi vastaanottajille kyselyn täyttävien kriteereiden mukaiset uudet ja muokatut tiedot tuotetietosanomina.

 

Kauppapaikka

Kauppapaikka-osiossa voit selata tuotetietoja. Osio sisältää listattuna kaikki Suomen kohdemarkkinalle julkaistut julkiset tuotetiedot. Voit hakea tuotteita käyttäen kriteerinä esimerkiksi GTIN-koodia, tuotenimeä, brändinimeä tai yleisnimeä.

 

Media

Media-osioissa voit tarkastella ja ladata uusia media-aineistoja yrityksesi tuotetietoihin liittyen. Osio mahdollistaa myös useamman aineiston lataamisen kerralla.


Osapuolet

Osapuolet-osiossa voit selata GDSN-verkostossa olevia yrityksiä. Voit tarkistaa esimerkiksi, voisiko kauppakumppanisi vastaanottaa tietoja GS1 Synkan kautta.