Tuotteiden yksilöinnissä Amazon luottaa yli kahden miljoonan muun yrityksen tapaan GS1:n standardiin. Jotta tuote voidaan listata Amazonin katalogiin, tarvitaan sille useimmissa tuoteryhmissä oma yksilöllinen GTIN-koodinsa (ns. enari), jonka asiakkaamme voivat muodostaa omasta GS1...
Paljon on tapahtunut sen jälkeen, kun viivakoodi otettiin käyttöön noin 50 vuotta sitten. Siitä huolimatta pakkauksessa olevia viivakoodeja ja symboleja käytetään edelleen, koska niistä hyötyvät sekä valmistajat että asiakkaat. GS1 tekee globaalisti jatkuvaa yhteistyötä yritysten kanssa, jotta...
Miltä viivakoodien tulevaisuus näyttää? Voidaanko yhdellä ainoalla koodilla palvella tulevaisuudessa niin kaupan arvoketjua kuin myös kuluttajia? Olemme koonneet mielenkiintoisia artikkeleita teemaan liittyen ja pääset lukemaan tekstit alla olevien linkkin kautta.
Tuotteisiin liittyvän tiedon määrä kaupankäynnissä on kasvanut merkittävästi ja kaikki merkit viittaavat siihen, että jatkossa tietomäärä kasvaa kasvamistaan. Myös kuluttajat kaipaavat läpinäkyvyyttä tuotteiden valmistuksesta läpi toimitusketjun aina kierrätykseen saakka. Tietojen välityksessä GS1:n...
Lukemalla GS1:n uutisia ja tilaamalla palvelukohtaiset uutiskirjeemme voit varmistua siitä, että pysyt ajan tasalla GS1:n palveluihin ja ratkaisuihin liittyvistä asioista. GS1:n uutiset kokoavat yhteen ajankohtaiset asiat eri toimialoilta kiinnostavasti ja napakasti.
Tällä hetkellä 61 prosenttia globaalista B2C-verkkokaupasta tapahtuu verkon kauppapaikoissa. Kauppapaikkoja myynti kasvaa nopeammin kuin muiden online-kanavien tai kivijalkamyymälöiden. Ne tarjoavat yrityksille uuden kanavan myytiin ja kansainvälistymiseen. Olemme tukemassa tätä kehitystä GS1...
Tilaa palvelun käyttöönottokoulutus, syvennä osaamistasi webinaarissa, tai verkostoidu alan ammattilaisten kanssa suosituissa tapahtumissamme. Tarjoamme myös yrityskohtaisesti räätälöityjä koulutuksia. Kysy näistä lisää kouluttajiltamme!
Älykkäiden 2D-viivakoodien käyttöä on pilotoitu ja viety käytäntöön eri puolilla maailmaa. Tällä sivulla on kooste eri maiden hankkeista, tavoitteista ja tärkeimmistä havainnoista.
Suomen päivittäistavarakauppa ja elintarviketeollisuus ovat sitoutuneet koko toimialaa koskevaan yhteiseen kehittämiseen visiona Maailman kuluttajalähtöisin ruoan arvoketju 2025.
Lokakuussa 2020 alkanut yhteishanke on edennyt suunnitellusti ja seuraavat kehitysaskeleet kohti vision toteutusta...
Kaupan alalle alun perin kehitetyt GS1-standardit ovat laajentuneet myös monille muille toimialoille.
Laadukkaat tuotetiedot ja -kuvat edistävät tuotteiden myyntiä. Ajantasaiset ja kattavat tiedot ovat olennaisia yrityksesi asiakkaille ja lisäksi ne tuovat näkyvyyttä ja helpottavat kuluttajien ostopäätöksiä verkkokaupassa. Tiedätkö sinä, missä kunnossa yrityksesi tuotetiedot ovat?
Pohjois-Pohjanmaan sairaanhoitopiiri – tiedot yhdellä kirjauksella useaan järjestelmään