verkko-ostaminen

Koodit verkkokauppoihin

Kauppapaikoille ei ole pääsyä ilman GTIN-tunnusta.
Tilaa GTIN verkkokaupasta

Olipa kyse sitten elektroniikasta, muodista tai puutarhakalusteista: kaikkien, jotka haluavat sijoittaa tuotteensa Amazonin, eBayn ja muiden vastaavien kaltaisille kauppapaikoille, on merkittävä tuotteensa selkeästi GTIN-tunnuksen avulla. Syynä tähän on se, että verkkokauppapaikat haluavat jäsentää monipuolista tarjontaansa käyttäjäystävällisemmäksi ja tehostaa omia prosessejaan. Useimmilla kauppapaikoilla, kuten esimerkiksi Amazonilla ja Kauflandilla, maailmanlaajuinen tuotenumero on jo nyt pakollinen, muutamaa poikkeusta lukuun ottamatta. Myös eBay vaatii GTIN-tunnuksen yhä useammassa tuoteryhmässä.

Amazonin kaltaiset verkkokauppapaikat tarjoavat helppokäyttöisiä palveluja ja maailmanlaajuisia myyntialustoja, joiden avulla pienyritykset voivat tavoittaa miljoonia asiakkaita. Yksi ensimmäisistä asioista, jotka huomaat aloittaessasi verkkomyynnin, on se, että tarvitset GS1 koodeja Amazonia ja muita alustoja varten.

 

Miksi Amazon suosittelee GS1 GTIN -tunnuksia?

 

  • Takaa tuotteiden aitouden ja välttää tuoteväärennöksiä, vähentää väärien tuotteiden lähetysmahdollisuuksia ja välttää kalliita palautuksia.
     
  • Tuotevalikoima ja ostajatyytyväisyys ovat olennainen osa Amazonin menestystä. Tarjoamalla alan standardin mukaisia tuotetunnisteita listauksiinsa myyjät parantavat koko Amazonin luettelon laatua, lisäävät ostajien luottamusta ja auttavat varmistamaan laadukkaan kokemuksen kaikille asiakkaille.
     
  • Tuotetietosi sidotaan yksilölliseen tuotetunnisteeseen, mikä parantaa hakutulosten laatua ja mahdollistaa tuotteiden helpomman löytymisen verkossa.
     
  • GS1 GTIN-tunnusten avulla voit myydä tuotteitasi kaikilla Amazonin alustoilla ympäri maailmaa.