Jaa

GS1 GDSN

GS1 Global Data Synchronisation Network (GDSN) on maailman laajin tuotetietopalveluiden verkosto, joka mahdollistaa yrityksille korkealaatuisten tuotetietojen jakamisen maailmanlaajuisesti. Verkoston GS1 GDSN -standardit mahdollistavat sen, että yritysten tuotetiedot ovat ladattavissa, ylläpidettävissä ja jaettavissa automaattisesti. Palvelut varmistavat kauppakumppaneille reaaliaikaisen pääsyn oikeellisiin tuotetietoihin niin kotimaassa kuin kansainvälisesti.

 

Mitkä ovat GS1 GDSN:n hyödyt?

Yhteistä liiketoiminnan kieltä puhuvat tuotetiedot hyödyttävät kaikkia toimitusketjun osapuolia. Brändin omistajat, jälleenmyyjät ja kuluttajat voivat luottaa siihen, että samat tarkat tiedot löytyvät niin kaupasta, verkosta kuin kauppakumppaneilta.

GS1 GDSN:n hyötyjä ovat:

  • tehostaa ja nopeuttaa tuotetiedon jakoa
  • varmistaa tuotetiedon oikean muodon ja rakenteen yhdenmukaisuuden
  • vähentää manuaalista työtä ja minimoi virheet
  • välittää tuotetiedot samanaikaisesti kaikille liikekumppaneille
  • helpottaa ja nopeuttaa uusien tuotteiden lanseerausta kansainvälisille markkinoille.

 

Mitkä toimialat hyödyntävät GS1 GDSN:ää?

Kaikki yritykset, joilla on tarve jakaa ja vastaanottaa tuotetietoja, saavat täyden hyödyn GS1 GDSN -standardeista liittymällä mukaan tuotetietopalveluiden verkostoon.

Suomen GS1:n Synkka-tuotetietopalvelu on osa GS1 GDSN:ää. Sitä hyödyntävät pääasiassa vähittäistavarakauppa ja elintarviketeollisuus. Myös lääkinnällisten laitteiden valmistajat välittävät tuotetietojaan Synkan avulla.

GS1 GDSN

Löydät tarkempaa tietoa GS1 Global Data Synchronisation Networkista GS1 Globalin verkkosivuilta.