Tuotetiedot nyt 21.9.2023

eBay

Myydäksesi tuotettasi eBay-sivustolla tarvitset GS1:n GTIN-koodin useimmissa tuotekategorioissa. Koodi auttaa ostajia löytämään tuotteesi nopeasti eBaysta sekä heidän käyttäessään hakukoneita, kuten Googlea.
Tilaa koodit verkkokaupasta

Useimmissa eBayn tuotekategorioissa vaaditaan tuotetunniste. Tuotetunnisteet, kuten GS1:n GTIN-koodi, ovat valmistajan luomia uniikkeja koodeja, joilla yksilöidään tietty tuote. Ebayssä käytettävän tuotetunnisteen tyyppi voi vaihdella tuotteen kategorian mukaan.

GS1:n globaali tuotetunniste GTIN (Global Trade Item Number) yksilöi tuotteen. Se antaa tuotteille ja pakkauksille maailmanlaajuisesti ainutlaatuisen identiteetin. Jos tuotteessasi on jo GTIN-koodi, sinun ei tarvitse luoda uutta myydäksesi sitä eBayssa. Käytä olemassa olevaa koodia, mikä tekee tuotteen rekisteröinnistä markkinapaikalle helpompaa.
 

Tuotetunnisteen edut

Suurin etu tuotetunnisteen käyttämisessä on, että se lisää ostajan mahdollisuuksia löytää tuotteesi. Tuotetunnisteet antavat ostajille mahdollisuuden löytää ja vertailla saatavilla olevia tuotteita samalla tietäen, että tuotteesi on juuri sitä, mitä he etsivät.

Oikean tuotetunnisteen käyttö auttaa myös vähentämään palautusten määrää, koska ihmiset voivat olla varmoja siitä, mitä he ostavat. Käytä vain tuotetunnisteita, jotka vastaavat täsmällisesti myymääsi tuotetta. Jos valitset tuotteen, joka on hieman erilainen, kuten eri vuoden malli tai eri teknisillä tiedoilla, johdat ostajia harhaan.

Tuotetunnisteen käyttö myös säästää aikaa luotaessa listauksia. Kun syötät tuotetunnisteen, eBay ehdottaa vastinetta, jos tuotteesi on jo olemassa eBayn luettelossa. Jos on olemassa vastine, monet kentät, kuten kuva ja otsikko, täytetään valmiiksi.

Tutustu eBayn ohjeeseen tuotetunnisteiden käytöstä >

The benefits of GS1 GTINs for eBay and their sellers

eBay talk about why GS1 GTIN is an important product identifier and the many benefits it brings to their sellers.

This content is only visible when the visitor has consented to marketing cookies.
Please accept marketing-cookies to watch this video.

Tilaa GS1-yritystunniste

Tilaa verkossa ja saat GTIN-koodien luomiseen tarvittavan GS1-yritystunnisteen ja GS1 Rekisteri -palvelun käyttöösi muutamassa minuutissa.