Tuotetiedot nyt 21.9.2023

eBay

Myydäksesi tuotteitasi eBay-sivustolla sinun on lisättävä GTIN-koodi useimpiin kategorioihin. Nämä auttavat ostajia löytämään tuotteesi nopeasti eBaysta ja myös heidän käyttäessään hakukoneita, kuten Googlea.
Tilaa koodit verkkokaupasta

Tuotetunnisteet ovat vaadittuja useimmissa kategorioissa eBayssa. Tuotetunnisteet, kuten GS1:n GTIN-koodi, ovat valmistajan luomia uniikkeja koodeja, joilla voidaan tunnistaa tietty tuote. Ebayssä käyttämäsi tuotetunnisteen tyyppi voi vaihdella riippuen myymäsi tuotteen kategorian mukaan.

GS1:n globaali tuotetunniste GTIN yksilöi tuotteen. Se antaa tuotteille ja pakkauksille maailmanlaajuisesti ainutlaatuisen identiteetin. Jos käytät tuotteessasi jo GTIN-koodia, sinun ei tarvitse luoda uusia myydäksesi eBayssa. Käytä olemassa olevaa koodia, mikä tekee tuoterekisteröinnistä entistäkin helpompaa.
 

Tuotetunnisteiden edut

Suurin etu tuotetunnisteiden käyttämisessä on, että se lisää ostajan mahdollisuuksia löytää tuotteesi. Tuotetunnisteet antavat ostajille tavan helposti löytää ja vertailla saatavilla olevia tuotteita samalla tietäen, että tuotteesi on juuri sitä, mitä he etsivät.

Tuotetunnisteen käyttö myös säästää aikaa luotaessa listauksia. Kun syötät tuotetunnisteen, eBay ehdottaa vastinetta, jos tuotteesi on jo olemassa eBayn luettelossa. Jos on olemassa vastine, monet kentät, kuten kuva ja otsikko, esitäytetään.

Oikean tuotetunnisteen käyttö auttaa vähentämään palautusten määrää, koska ihmiset voivat olla varmoja siitä, mitä he ostavat. Käytä vain tuotetunnisteita, jotka vastaavat täsmällisesti myymääsi tuotetta. Jos valitset tuotteen, joka on hieman erilainen, kuten eri vuoden malli tai eri teknisillä tiedoilla, johdat ostajia harhaan.

Täältä löydät eBayn ohjeen miten käyttää tuotetunnisteita https://www.ebay.com/sellercenter/listings/product-identifiers

The benefits of GS1 GTINs for eBay and their sellers

eBay talk about why GS1 GTINs are an important product identifier and the many benefits they bring to their sellers.

This content is only visible when the visitor has consented to marketing cookies.
Please accept marketing-cookies to watch this video.

Tilaa GS1-yritystunniste

Tilaa verkossa ja saat GTIN-koodien luomiseen tarvittavan GS1-yritystunnisteen ja GS1 Rekisteri -palvelun käyttöösi muutamassa minuutissa