kangasrullat GS1

Synkka-tuotetietopalvelu

Synkka on kaupan alan kattavin tuotetietopalvelu, joka yhdistää tavarantoimittajat ja kaikki tuotetiedon tarvitsijat. Palvelun avulla ajantasainen ja oikeassa muodossa oleva tuotetieto tuotekuvineen on helposti käytössä.

Tilaa Synkka verkkokaupastamme

Synkan avulla tuotteiden tiedot ja kuvat pysyvät oikeassa muodossa ja ajantasaisina myymälöissä ja verkkokaupoissa.

Title

Synkka

Asiakkaita
980
Suomessa
Tavarantoimittajia yli
750
Suomessa
Yli
110 000
tuotteen tiedot

Synkka auttaa pitämään tuotetiedot ajan tasalla

Synkka-tuotetietopalvelun avulla kauppakumppanit voivat välittää ja vastaanottaa tuotetietoja. Sen avulla tuotteiden tiedot ja kuvat ovat aina oikeassa muodossa ja ajantasaisina niin myymälöissä, verkkokaupassa, kauppapaikoilla kuin kaikkien muidenkin tuotetiedon hyödyntäjien käytettävissä. Palvelu on osa globaalia GDSN-verkostoa, joka mahdollistaa tietojen välittämisen ja vastaanottamisen globaalisti.

Synkka yhdistää tavarantoimittajat ja tiedon hyödyntäjät

Synkka on kaupan alan kattavin tuotetietokanta, joka pitää sisällään sekä elintarvikkeiden että käyttötavaratuotteiden tietoja. Synkka sopii myös terveydenhuollon toimijoille.

Palvelua käyttää jo lähes 900 tavarantoimittajaa, 70 vastaanottajaa ja palvelussa on tällä hetkellä noin 110 000 tuotteen tiedot. Synkan tuotetietoja hyödyntäviä tahoja ovat muun muassa kaupparyhmät, HoReCa-sektori ja yritykset, jotka rikastavat tuotetietoa tarjotakseen erilaisia lisäpalveluja kuluttajille. Synkasta tuotetietoja hakevat muun muassa Kesko, SOK, Wihuri Oy Aarnio, Heinon Tukku, Meira Nova, Tokmanni, HalpaHalli, Motonet ja Ruokatieto yhdistys.

Synkka-palvelua kehitetään globaalisti ja yhteistyössä asiakkaiden kanssa. Synkan kehitysryhmissä on mukana sekä tiedontoimittajia että vastaanottajia, jolloin syntyy aidosti käyttäjiä hyödyntävä tuotetietopalvelu.

This content is only visible when the visitor has consented to marketing cookies.
Please accept marketing-cookies to watch this video.
Synkka-tuotetietopalvelu

Synkan hyödyt

Lääkinnällisten laitteiden tuotetiedot Synkka-palveluun

Terveydenhuoltoalalla Synkan avulla voidaan saavuttaa merkittäviä hyötyjä lisäämällä toimitusketjun tehokkuutta ja parantamalla potilasturvallisuutta.

Kumppanimme helpottavat julkaisua ja tiedon hakua Synkka-palvelusta

GS1 ja Synkka-palvelu luottavat kumppaneiden verkostoon, jotka toteuttavat testattuja ja sertifioituja ratkaisuja asiakkaidemme onnistuneen tuotetiedon hallinnan tueksi.

Haluatko että otamme sinuun yhteyttä Synkkaan liittyen?

Jätä yhteystietosi alla oleviin kenttiin.