Helsingin kaupunki

GS1 Finland – paremman huomisen puolesta

Me uskomme, että standardien mukainen oikea ja luotettava tieto on avain vastuullisempaan ja yhdessä toimivaan maailmaan. Maailmaan, joka luo uutta tiedon ja sen hyötyjen tuomista mahdollisuuksista. Tätä me edesautamme työllämme GS1 Finlandissa, puolta valitsematta.
Title

GS1 Finland

Osa
118
GS1-maan verkostoa
Asiakkaina
7 300
suomalaisyritystä
Toiminta alkanut
1975
Suomessa

Kansainvälinen, avoin ja puolueeton

GS1 Finland on puolueeton, voittoa tavoittelematon organisaatio, joka avointen standardiensa avulla auttaa asiakkaitaan toimitusketjun tehostamisessa ja hallinnassa. Organisaatioomme kuuluu noin 30 asiantuntijaa ja asiakkainamme on noin 7300 yritystä ja organisaatiota, pienyrittäjistä Suomen suurimpiin yhtiöihin.

Tuemme suomalaisten yritysten kasvua tarjoamalla palveluita, jotka tuovat tehokkuutta, läpinäkyvyyttä ja vaivattomuutta yritysten väliseen tiedonjakoon ja edistävät digitalisaatiota. Tarjoamme globaaleja standardeja, digitaalisia palveluita ja osaamista. Avoimena ja puolueettomana toimijana voimme tarjota asiakasyrityksillemme neutraalin alustan verkostoitua ja kehittää yhteistyössä omia toimialojaan. Osana 118 maan GS1-verkostoa olemme mukana kansainvälisessä standardien kehitystyössä ja tuomme sen tulokset suomalaisten yritysten hyväksi. 

GS1 Finland Oy on Elintarviketeollisuusliitto ry:n, Päivittäistavarakauppa PTY ry:n sekä Keskuskauppakamarin omistama yritys. Toimitusjohtajamme on Jukka Kehusmaa ja hallituksen muodostavat Mikko Käkelä (puheenjohtaja, ETL), Kari Luoto (PTY), Taneli Mero (Valio), Marko Bergholm (Fazer) ja Stina Wikberg (Keskuskauppakamari).

 

GS1:n yhteistyöorganisaatioita Suomessa

 

Kansainvälisiä yhteistyöorganisaatioita

GS1:n kansainvälisiä yhteistyöorganisaatioita

Vuosikatsaus 2023

GS1 Finlandin vuotta 2023 voisi luonnehtia valmistautumisen ja taustatyön vuotena. Valmistelimme organisaatiotamme entistä dynaamisempaan ja asiakaslähtöisempään toimintatapaan, kehitimme innovointiamme ja teimme vaikutustyötä vahvistaaksemme GS1:n roolia ruokaketjun datakyvykkyyksien kehittäjänä.