Tässä ohjeessa kerrotaan mitä tarkoitetaan tuotekuvalla, minkälaisia tietoja tuotekuvalle annetaan sekä miten uusi tuotekuva lisätään tuotteelle.
Excel-toiminnallisuudella voit viedä sekä yksittäisiä tuoterivejä että kokonaisia hierarkioita exceliin. Hyödynnä excel-vientiä esimerkiksi tuotetietojen katseluun ja tuotetietojen päivittämiseen.
Synkkaan tallennettuja tuotetietoja voidaan helposti hakea eri hakukriteerein. Haku kattaa sekä tuotteiden hakua että tietokenttien hakua tuotetiedosta. Tuotteen tietoja pystyy myös tarkastelemaan kahdella eri tavalla.
Tämän ohjeen avulla voit viedä GS1 Rekisterissä olevien koodien tiedot Excel-tiedostoon.
Tässä ohjeessa kerrotaan, miten voit tallentaa GS1 Rekisteriin useamman tuotteen tiedot yhdellä kertaa.
Tämän ohjesivun avulla opit luomaan uuden GTIN-koodin GS1 Rekisteriin, syöttämään tuotteen tiedot sekä tekemään tuotteellesi GTIN-koodin mukaisen viivakoodin.
Huom! Rekisteriin ei tallenneta vaihtuvamittaisia 23-25-alkuisia koodeja eikä 8-numeroisia GTIN8-koodeja.
Global Product Classification (GPC) on maailmanlaajuinen tuoteryhmittely, jota käytetään GS1 palveluissa tuotteiden luokitteluun ja jaotteluun. Suomessa GS1 palveluista ovat Synkka ja GS1 Rekisteri.
Ohjeistus eläinten ravitsemuksen tietojen välittämiseen EU-alueella.
Excel-taulukossa on listattuna kaikki aktiiviset tuotetietopankkiasiakkaat sekä ne yritykset, joiden tuotetietopankkiasiakkuus on päättynyt.
Excel-toiminnallisuudella voit ylläpitää suuria määriä tuotetietoja kerralla. Latausvaiheessa voit valita, haluatko julkaista tiedot suoraan tai tuoda tiedot luonnoksena ja julkaista vasta käyttöliittymässä.
Tämän ohjeen avulla voit tehdä GS1 Rekisterissä GLN-koodin.
GLN-osapuolitunnisteella voidaan yksilöidä yritys, sen sisäisiä toimintoja tai toimipisteitä.
Tämä ohje käsittelee Synkka-palvelussa olevia erilaisia pakkaushierarkioita. Pakkaushierarkioita on erilaisia, joten niiden tunnistaminen tulee tehdä annettujen ohjeiden mukaan.
Tuotetietojen ajantasaisuus ja oikeellisuus edellyttää tuotetietojen säännöllistä läpikäyntiä ja päivittämistä vastaamaan uusia vaatimuksia. Tuotetiedon vastaanottajat hyödyntävät tuotetietoa monella tapaa, josta yksi tärkeimmistä on verkkokaupan tiedot. Verkkokauppaan tuotetiedot välitetään...
Tuotteen tai pakkauksen voi perustaa kopioimalla olemassa olevan tuotteen. Tuotteen voi kopioida joko suoraan tai tekemällä tuotetietopohjan, jolloin pohjaa voi hyödyntää uusien tuotteiden luomiseen jatkossakin.
Vähittäistuotteet ja kuljetuspakkaukset nimetään Synkka-palvelussa yhteisiä käytäntöjä noudattaen. Nimtietojen perusteella tuotetietojen vastaanottajat muodostavat eri tarkoituksiin tuotteen nimiä. Nimitietoja käytetään mm. verkkokaupassa.
Tälle sivulle olemme koonneet kaikki tuotteita koskevat erillisohjeet.
Tuotteiden GTIN-koodit sekä mitta- ja myyntierätiedot tarvitaan toimitusten keräilyä varten. Tässä ohjeessa on kerrottu tuotetietojen tallentamiseen liittyvät tärkeimmät asiat. Oikeilla perustiedoilla kerääminen on nopeaa ja helppoa.
Jos yrityksesi on tehnyt GTIN-koodeja tai GLN-numeroita aiemmin ilman GS1 Rekisterin käyttöä, lue tämä sivu huolellisesti.
GS1-yritystunnisteen yleisin käyttötarkoitus on tuotteiden yksilöiminen GTIN-koodeilla ja niiden merkitseminen viivakoodeilla.
Kun vähittäistuotteita toimitetaan jälleenmyyjille myytäväksi, niitä ei toimiteta yksittäin vaan useamman kappaleen sisältävissä yksiköissä eli myyntierissä/tukkupakkauksissa. Myös nämä yksiköt tulee yksilöidä omilla GTIN-koodeillaan ja merkitä käyttötarkoitukseen sopivilla viivakoodeilla...
Tämä ohje kertoo miten luot raportin.
Synkan kautta on mahdollista välittää neljää eri tavararyhmittelytietoa, jotka ovat GPC-ryhmittely, UNSPSC-ryhmittely, CPV-koodi sekä Tullikoodi. Tässä ohjeessa kerromme mitä eri tavararyhmittelyt ovat ja miten tuotetietojen vastaanottajat hyödyntävät kyseisiä tietoja.
Media-aineistojen aineistovaatimukset perustuvat GS1-yhteisön ylläpitämään GDSN-standardiin. Standardi ohjaa valmistajia tuottamaan laadukkaita kuvia, joita loppukäyttäjä voi hyödyntää eri käyttötarkoituksissa.
Pakkausmateriaalit annetaan pakkaushierarkian kaikille tasoille eli vähittäistuotteelle, kuljetuspakkaukselle ja lavalle. Pakkausmateriaalitietoja hyödynnetään mm. viranomaisraportoinnissa ja kuluttajaviestinnässä.